Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών για την εκλογική διαδικασία

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Μαΐου 2019, 13:56
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών για την εκλογική διαδικασία

Ομαλά εξελίσσεται η ψηφοφορία σε όλα σχεδόν τα εκλογικά τμήματα της επικράτειας, όπως αναφέρει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών σε ανακοίνωσή του, με βάση την ενημέρωση που έχει από τους δικηγόρους δικαστικούς αντιπροσώπους, αλλά και από τους κατά τόπο εφόρους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου του ΔΣΑ Δημήτρη Βερβεσού «όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι έχουν αναλάβει και εκτελούν τα καθήκοντά τους από την έναρξη της διαδικασίας και τα όποια περιορισμένης έκτασης κενά έχουν καλυφθεί από αναπληρωματικούς.

»Το πρόβλημα της μη εμφάνισης μερικών μελών κάποιων εφορευτικών επιτροπών έχει αντιμετωπισθεί με επιτυχία από τους δικαστικούς αντιπροσώπους, τους δύο γραμματείς που προβλέφθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών για τα μεγάλα αστικά κέντρα και τον ένα στα υπόλοιπα, και τους εκλογικούς αντιπροσώπους, οι οποίοι συνδράμουν στην εκλογική διαδικασία στα πλαίσια που προβλέπει η εκλογική νομοθεσία».

Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή στην ψηφοφορία σε όλες τις κάλπες και σε όλα τα τμήματα είναι υποχρεωτική. Εφιστάται η προσοχή στους δικαστικούς αντιπροσώπους να επισημαίνουν στους εκλογείς την ανωτέρω υποχρέωσή τους να ψηφίζουν σε όλες τις κάλπες και στα δύο εκλογικά τμήματα (Α και Β), όπου αυτά υπάρχουν.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Μαΐου 2019, 13:56