Ο καιρός σήμερα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013, 09:03
Ο καιρός σήμερα
Καλό καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και λίγες βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά τμήματα της κεντρικής και βορειοανατολικής χώρας, περιμένουμε σήμερα σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 28 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 29 στην Κεντρική Ελλάδα, από 14 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 30 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 16 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι και στα νοτιότερα πελάγη δυτικοί μέτριοι έως ισχυροί. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις, που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα ορεινά, αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα ορεινά αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

Καθημερινά μπορείτε να ενημερώνεστε αναλυτικά για την πρόγνωση του καιρού από το zougla.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013, 09:13