Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα
Σταδιακή επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες οι οποίες αρχικά θα επηρεάσουν τη Δυτική Ελλάδα και σταδιακά θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε σήμερα. Τα φαινόμενα κατά τόπους στα δυτικά θα είναι έντονα ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.

Όπως αναφέρει το Meteo.gr, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 11 έως 17 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, αρχικά μέτριοι με βαθμιαία ενίσχυση σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν σε μέτριους.

Νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι και μετά θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και πρόσκαιρα το απόγευμα ισχυροί.

Νεφώσεις με βροχές από το μεσημέρι και μετά, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί με εξασθένηση από το βράδυ.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014, 06:05