Ο καιρός σήμερα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014, 06:52
Ο καιρός σήμερα
Λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, που κατά τόπους και κατά περιόδους θα είναι αυξημένες και περιορισμένη ορατότητα το πρωί με τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά, προβλέπει για σήμερα Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014 η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.). Τη νύχτα προς Τετάρτη τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 20 στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 21 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, με τις μέγιστες στην Πελοπόννησο να φτάνουν τοπικά τους 24 βαθμούς, και από 12 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου με τις μέγιστες στην Κρήτη να φτάνουν τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Αττική
Λίγες νεφώσεις θα έχει η Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Θεσσαλονίκη
Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014, 06:56