Ώρες αγωνίας περνούν οι οικογένεις των δύο τραυματιών που βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση μετά το τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εθνική στο ύψος της Αγίας Πελαγίας στην Κρήτη.

Σύνολικα τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός του ατυχήματος με τους δύο να είναι παίκτες της ομάδας του Αετού Ανωγείων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, όσον αφορά στην κατάσταση των τραυματίων, στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται σε κατάσταση καταστολής ο 25χρονος ποδοσφαιριστής. Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι γιατροί σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να τον ξυπνήσουν προκειμένου να δουν την αντίδραση του οργανισμού του.

Η κατάσταση του δεύτερου ποδοσφαιριστή, 20 χρονών. δεν εμπνέει ανησυχία. Το πρωί της Κυριακής, ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα σπασίματα που έχει στα κάτω άκρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επέμβαση ήταν επιτυχής με τον νεαρό να παραμένει στο Βενιζέλειο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα, στο ΠΑΓΝΗ παραμένει και ο 15χρονος ο οποίος έχει υποστεί ισχυρό σοκ από το τροχαίο και ελαφρότερα τραύματα στη γνάθο. Τέλος, διασωλημένος και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο οδηγός του άλλου οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο.

Διαβάστε επίσης: Καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων στην Κρήτη
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014, 18:52

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης