Ορεστιάδα: Σοβαρός τραυματισμός 13χρονης μαθήτριας σε σχολική εκδρομή

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020, 13:04
Ορεστιάδα: Σοβαρός τραυματισμός 13χρονης μαθήτριας σε σχολική εκδρομή

Με εξαιρετικά σοβαρές κακώσεις στη σπονδυλική στήλη και βλάβη στον νωτιαίο μυελό διακομίστηκε στη νευροχειρουργική του νοσοκομείου Καβάλας η 13χρονη μαθήτρια από την Ορεστιάδα, που τραυματίστηκε βαριά το πρωί της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας, το παιδί έπεσε στο έδαφος από κούνια και παρελήφθη από ασθενοφόρο που το μετέφερε στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.

Το κορίτσι έπεσε με το πρόσωπο καθώς έκανε κούνια και ενώ οι φίλοι της την έσπρωχναν με δύναμη ώστε να πάει ψηλότερα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το τοπικό Μέσο Ενημέρωσης.

Οι ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, επιβεβαίωσαν τη σοβαρότητα του τραυματισμού και άμεσα το περιστατικό προωθήθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και από εκεί σε αυτό της Καβάλας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί από την ομάδα νευροχειρουργών που διαθέτει το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες από το δελτίο της ΕΡΤ το μεσημέρι της Παρασκευής οι θεράποντες ιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το παιδί πρέπει να χειρουργηθεί. Η σοβαρή επέμβαση θα λάβει χώρα πιθανότατα τη Δευτέρα.

Η 13χρονη κοπέλα είναι μαθήτρια της 1ης Γυμνασίου Ορεστιάδας.

Πηγή: seleo.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020, 13:25