Παγκρήτια συγκέντρωση αστυνομικών στα Χανιά

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013, 07:49
Παγκρήτια συγκέντρωση αστυνομικών στα Χανιά
Στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά, δίνουν σήμερα το πρωί στις 11:00 ραντεβού οι ένστολοι, στην παγκρήτια συγκέντρωση διαμαρτυρίας, εν ενεργεία και αποστράτων των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η σχετική ανακοίνωση της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας αναφέρει:

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όλοι μας έχουμε βιώσει τις ακραίες περικοπές των μισθών και των συντάξεών μας, έχουμε οδηγηθεί σε πλήρη οικονομική εξαθλίωση, αδυνατώντας να ζήσουμε τις οικογένειές μας, ενώ παράλληλα διαρκώς καταστρατηγούνται πάσης φύσεως εργασιακά δικαιώματά μας (ωράριο, ρεπό, κανονισμοί υγιεινής και ασφάλειας) χωρίς μέχρι σήμερα οι Κυβερνώντες και οι Ηγεσίες των Οργανισμών μας να δίνουν λύσεις. Απέναντι σε αυτή τη λαίλαπα, που συρρικνώνει και τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα, οφείλουμε να αντιδράσουμε.

Οφείλουμε την προσεχή Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013, και ώρα 11:00 να δώσουμε το παρόν στην Παγκρήτια συγκέντρωση που διοργανώνουμε για να καταγγείλουμε την απαξίωση των Οργανισμών μας, τη μη αναγνώριση της εργασίας μας ως επικίνδυνη, όπως δεσμευόταν προεκλογικά και να διατρανώσουμε ότι δεν αντέχουμε άλλες περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις μας. Οφείλουμε να είμαστε παρόντες για να λάβουν άπαντες το μήνυμα ότι δεν είμαστε δεδομένοι. Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς, συναδέλφισσα και συνάδελφε εν ενεργεία και εν αποστρατεία, ήρθε η ώρα να σηκωθείς από τον καναπέ, να σταματήσεις την υψηλή κριτική και να συμμετέχεις στη μάχη».

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013, 07:49