Πάτρα: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό 43χρονου

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017, 23:43
Πάτρα: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό 43χρονου
Χωρίς αποτέλεσμα παραμένουν οι έρευνες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, στην ευρύτερη περιοχή της Ακράτας, στην ανατολική Αχαΐα, για τον εντοπισμό 43χρονου, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι τώρα, αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων εντόπισαν στις 23:15 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ένα αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο 152ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών - Πατρών, στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης. Το αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο και με αναμμένα τα προειδοποιητικά φώτα.

Αμέσως μετά, ξεκίνησαν έρευνες από αστυνομικούς, πυροσβέστες και άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, οι οποίοι, έχοντας μαζί τους ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, κινήθηκαν αρχικά στα σημεία που υπάρχουν κοντά στην εθνική οδό.

Στην συνέχεια ερεύνησαν απόκρημνα σημεία στην ευρύτερη περιοχή της Ακράτας, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα στην ανατολική Αχαΐα, ενώ οι αστυνομικοί επικοινωνούν με κατοίκους της περιοχής, μήπως και κάποιος είδε τον 43χρονο.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017, 23:43