Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών βρίσκονται τα κινητά τηλέφωνα και οι κάρτες sim που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι του 49χρονου Πατρινού προπονητή πολεμικών τεχνών, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της συνέργειας σε απόπειρα ληστείας σε βάρος 66χρονου, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, μέσα στο σπίτι του επί της Ακτής Δυμαίων.

Όπως αναφέρει το tempo24.gr, ζητούμενο των αστυνομικών που διερευνούν την υπόθεση με ιδιαίτερη προσοχή, είναι να εξακριβωθεί από τις συνομιλίες και τα μηνύματα, εάν ο 49χρονος είχε «αναπτύξει» και διατηρούσε σχέση με ομάδες κακοποιών αλβανικής καταγωγής από την Αθήνα, με σκοπό την τέλεση ληστειών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της προανάκρισης, ο 49χρονος φέρεται πως ήταν αυτός που παρότρυνε τους τρεις άνδρες αλβανικής υπηκοότητας, που διέμεναν μόνιμα στην Αθήνα, να μεταβούν στην Πάτρα και να αποπειραθούν να ληστέψουν τον άτυχο 66χρονο.

Την ίδια ώρα, οι άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Πατρών, «ξεσκονίζουν» τους φακέλους ανεξιχνίαστων υποθέσεων ληστειών στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν ομοιότητες με τον τρόπο δράσης των τριών συλληφθέντων Αλβανών και του πατρινού φερόμενου συνεργού τους.

Μεταξύ αυτών είναι η περίπτωση ληστείας με βασανισμό γνωστού πατρινού γιατρού στο σπίτι του στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, όπου οι δράστες, αφού μπήκαν στο σπίτι του, δεν δίστασαν να τον κακοποιήσουν, χτυπώντας με βαριοπούλα τα δάχτυλα των χεριών του, για να τους αποκαλύψει που είχε τα χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης