Σε πέντε συλλήψεις έχει προχωρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έπειτα από τα επεισόδια που εκδηλώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Πάτρας, κατά τη διάρκεια της πορείας στη μνήμη του δολοφονηθέντος Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Επίσης, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΜΠΕ, οι προσαγωγές που έγιναν στην Ασφάλεια Πατρών, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, έφθασαν τις εννέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τις προσαγωγές, ομάδες αντιεξουσιαστών έκαναν συγκέντρωση κοντά στο κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης, αλλά έπειτα από περίπου μία ώρα αποχώρησαν.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ενώ καταγγελίες που γίνονται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν λόγο για τραυματισμό και ενός νεαρού διαδηλωτή.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων, αντιεξουσιαστές παραμένουν συγκεντρωμένοι μέσα στο κτήριο του πρώην παραρτήματος, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό το αν προτίθενται να κάνουν πορεία στο κέντρο της Πάτρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, στο κέντρο της πόλης παραμένουν σε επιφυλακή δυνάμεις της αστυνομίας, για την αντιμετώπιση τυχόν νέων επεισοδίων.

Διαβάστε επίσης: Ένταση και επεισόδια στο κέντρο της Πάτρας
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014, 14:12

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης