Στα πράσα πιάστηκε ένας 33χρονος «ποντικός» που είχε «τρυπώσει» σε καφενείο στο Ηράκλειο Κρήτης. Ειδικότερα, Το Σάββατο, ο 33χρονος αφού διέρρηξε την κεντρική είσοδο του καφενείου, ενός 55χρονου, μπήκε μέσα και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 14,50 ευρώ. Κατά την έξοδο του από το κατάστημα, έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και συνελήφθη.

Από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι λίγα λεπτά πριν τη σύλληψη του, ο 33χρονος αποπειράθηκε να παραβιάσει βοηθητική πόρτα ενός καταστήματος-κρεοπωλείου 49χρονου, αλλά ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού του καταστήματος και τράπηκε σε φυγή, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, προέκυψε ότι, την ίδια ημερομηνία, παραβίασε κεντρική είσοδο καταστήματος σούπερ μάρκετ και αφού μπήκε στον χώρο των ταμείων, αποπειράθηκε να αφαιρέσει το περιεχόμενο των ερμαρίων, χωρίς να τα καταφέρει.

Στη κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 14,50 ευρώ, διαρρηκτικά εργαλεία και ένα σουγιάς τα οποία κατασχέθηκαν ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Πηγή: flashnews.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης