Επί τρεις ημέρες ένας καλοστεκούμενος κύριος, ντυμένος «στην πένα», μετέβαινε σε τράπεζα επί της οδού Κ. Παλαιολόγου στη Νέα Σμύρνη ζητώντας επίμονα να κάνει ανάληψη χρημάτων από τα ταμεία. Μέχρις εδώ όλα καλά. Όμως και τις τρεις φορές οι υπάλληλοι αρνήθηκαν να του δώσουν έστω και ένα ευρώ.

Ο λόγος;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κύριος που διακρίνεται στη φωτογραφία με το κοστούμι και τον χαρτοφύλακα στα πόδια του, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ζητούσε όχι ένα, ούτε δύο αλλά 350 τρισεκατομμύρια ευρώ (!) ισχυριζόμενος μάλιστα ότι είχε στον λογαριασμό του καταθέσεις αυτού του ύψους.

Η ενδιαφέρουσα ιστορία πάντως είχε άσχημη κατάληξη, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, για τον «πρωταγωνιστή» της. Σήμερα, υπάλληλος της τράπεζας παρατήρησε ότι ο εν λόγω άνδρας έκανε κάποιες περίεργες και ασυνήθιστες -συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες- κινήσεις και κάλεσε την αστυνομία.

Όταν αστυνομικοί του τοπικού Α.Τ. έφτασαν στο σημείο, του πέρασαν χειροπέδες όμως εκείνος αντιστεκόταν, ζητώντας να του τις αφαιρέσουν άμεσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επικοινωνήσαμε με την ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να μας ενημερώσει για το περιστατικό, όμως επίσημα η αστυνομία αναφέρει ότι υπάλληλος πάτησε κατά λάθος τον συναγερμό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης