Ποινική δίωξη για τη δολοφονία της αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 43χρονου φίλου της Πολυζώη Οικονομίδη ο οποίος τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό της 55χρονης γυναίκας και πατώντας γκάζι την παρέσυρε, τραυματίζοντας τη θανάσιμα.

Εναντίον του 43χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ ήδη εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης. Η δικογραφία με τα στοιχεία που προέκυψαν από την προανάκριση που διενεργήθηκε, ανατέθηκε σε ανακριτή στον οποίο θα οδηγηθεί ο 43χρονος για να απολογηθεί εντός της ημέρας. Προς το παρόν ο κατηγορούμενος αναμένεται να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για παράνομη οπλοκατοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το έγκλημα έγινε λίγο μετά τις 03.00 τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης, στην οδό Ασκληπιού, έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Κηφισιάς. Είχε προηγηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, έντονος καυγάς ανάμεσα στο δράστη και το θύμα στη μέση του δρόμου. Η Λιβάνη κάλεσε τον γιο της στο τηλέφωνο για να τη βοηθήσει. Μάταια όμως. Ο Οικονομίδης μπήκε στο αυτοκίνητο της και χωρίς κανέναν δισταγμό την παρέσυρε, σκοτώνοντάς την ακαριαία.

Σοκαρισμένος ο 27χρονος γιος της ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, ήταν όμως ήδη αργά για τη μητέρα του. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η μία ρόδα ήταν πάνω στο στήθος της άτυχης γυναίκας.

Ο 43χρονος πάντως προσπάθησε να πείσει τους αστυνομικούς ότι δεν ευθύνεται ο ίδιος για τη δολοφονία αλλά κάποιος άλλος που βρισκόταν επίσης μέσα στο όχημα, κάτι ωστόσο που δεν επιβεβαιώθηκε από την προανάκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Στο Αυτόφωρο ο δολοφόνος της αστρολόγου, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013, 12:37

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης