Η πολυδιαφημισμένη επένδυση του Πύργου που «ξαναζωντανεύει» μετά από 45 χρόνια θα αποφέρει έσοδα στον Δήμο Πειραιά, όπως ισχυρίζεται η Δημοτική Αρχή του Γιάννη Μώραλη.

Από την άλλη οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για επικοινωνιακό πυροτέχνημα και φωτογραφικό διαγωνισμό με έναν και μοναδικό ανάδοχο, ενώ δεν αποκλείεται ο Δήμος Πειραιά όχι μόνο να μην εισπράξει το ετήσιο μίσθωμα των 1.010.000 ευρώ, αλλά μπορεί να κληθεί να βάλει χρήματα από τα ταμεία του για τη συγκεκριμένη επένδυση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό τουλάχιστο προκύπτει από την οικονομική ανάλυση του πρώην αντιδημάρχου Τάσου Κάρλε, ο οποίος γνωρίζει όσο λίγοι τα οικονομικά του Δήμου Πειραιά.

Ο Τάσος Κάρλες έστειλε μέσω e-mail στο Reportaz Net τους υπολογισμούς του για την αξιοποίηση του Πύργου και εκτιμά ότι από την κίνηση αυτή όχι μόνο δεν θα μπουν χρήματα στα ταμεία του Δήμου Πειραιά, αλλά θα κληθεί ο δήμος να πληρώσει ετησίως περίπου 332.000 ευρώ!

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Τάσου Κάρλε, τα έσοδα του Δήμου Πειραιά είναι 1.010.000 ευρώ από το ετήσιο μίσθωμα για τον Πύργο, ενώ τα έξοδα πληρωμών ανέρχονται τον χρόνο σε 1.342.050,92 ευρώ (σ.σ.: Στο ποσόν υπολογίζονται φόροι μισθώματος, ΕΝΦΙΑ,το ενοίκιο κτηρίου για να στεγαστούν υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά που μεταφέρθηκαν από τον Πύργο και άλλα έξοδα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά τα στοιχεία του πρώην αντιδημάρχου Πειραιά για την «αξιοποίηση» του Πύργου είναι τα εξής:        

 @ Πιο αξιοποίηση πεθαίνεις!
Μήπως ο Δήμος Πειραιά οφείλει να πει στους δημότες πόσα
χρήματα ακριβώς θα μπουν στα ταμεία από τον Πύργο;   

Πηγή: Reportaz Net                    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης