Σκηνές… φαρ ουέστ έζησαν οι κάτοικοι της Μανολάδας στο νομό Ηλείας, όταν αδερφός πυροβόλησε τον ίδιο του τον αδερφό με αφορμή τις κτηματικές διαφορές.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 44χρονος δράστης πυροβόλησε με δίκαννο εναντίον τεσσάρων συγχωριανών του, μεταξύ αυτών και τον αδερφό του, όταν αυτοί προσπάθησαν να φυτέψουν οπωροκηπευτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τέσσερις τράπηκαν σε φυγή, όμως ο 21χρονος γιος του δράστη κινήθηκε προς το μέρος του με τρακτέρ και προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητό τους, ενώ ο πατέρας του συνέχιζε να πυροβολεί, ευτυχώς χωρίς να πετύχει κάποιον.

Το επεισόδιο δεν έληξε εκεί, καθώς λίγες ώρες αργότερα ο δράστης εισέβαλε οπλισμένος με κυνηγετική καραμπίνα σε ταβέρνα του χωριού, στην οποία βρισκόταν ο αδερφός του. Θαμώνες κατάφεραν να τον αφοπλίσουν, όμως το μένος του ήταν τέτοιο που επέστρεψε λίγο αργότερα με μαχαίρι και προσπάθησε και πάλι να επιτεθεί στον αδερφό του.

Τελικά, άνδρες του αστυνομικού τμήματος Βάρδας που έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν τον 44χρονο, ενώ σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια με λάμα 20εκ. και 35 εκ. αντίστοιχα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης