Σε «πύλες του Άδη» είχε μετατρέψει εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Δεριγνί, σπείρα αδίστακτων Αφγανών εμπόρων ναρκωτικών που πουλούσαν θάνατο σε δυστυχείς οικονομικούς μετανάστες, αλλά και σε εθισμένους πελάτες στο κέντρο της πόλης.

Την Τετάρτη το απόγευμα όμως σε συντονισμένη επιχείρηση, έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας. Όπως έγινε γνωστό, άνδρες της Ασφάλειας του Αγίου Παντελεήμονα σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ Κολωνού εντόπισαν τη σπείρα μετά από εβδομαδιαία παρακολούθηση και κάνοντας τους πελάτες, τους προσέγγισαν για να αγοράσουν το «εμπόρευμά τους»: Τουρκική καθαρή πρέζα που στέλνει τον χρήστη στον άλλο κόσμο και είναι δεκαπλάσιας περιεκτικότητας ναρκωτικού από την απλή που κυκλοφορεί στις ανεξέλεγκτες πιάτσες του κέντρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τρεις Αφγανοί 30 ετών, που κατείχαν και εμπορεύονταν εκείνη την ώρα 50 γραμμάρια καθαρής τουρκικής ηρωίνης(που ισοδυναμεί με 500 περίπου γραμμάρια αναμεμειγμένης) ενώ κατασχέθηκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 9 κινητά τηλέφωνα με τα οποία γίνονταν οι συναλλαγές. Και οι τρεις θα οδηγηθούν το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης