Προφυλακιστέος ο δράστης της δολοφονίας της 34χρονης - Φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012, 19:00
Προφυλακιστέος ο δράστης της δολοφονίας της 34χρονης - Φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα!
Με σύμφωνη γνώμη ανακριτική και εισαγγελέα ο 27χρονος κατηγορούμενος για το βιασμό, τη δολοφονία και τον εμπρησμό της 34χρονης κοπέλας, που σημειώθηκε στην πόλη της Ξάνθης, κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο μεγάλος αριθμός συγκεντρωμένων πολιτών και ή εκρηκτική ατμόσφαιρα που επικρατούσε, με συνθήματα που φώναζαν εναντίον του κατηγορούμενου έξω από το δικαστικό μέγαρο, καθυστέρησε για αρκετή ώρα την μεταγωγή του από το δικαστικό μέγαρο στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης.

Τελικά, οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν με μια γρήγορη και αιφνιδιαστική επιχείρηση να τον απομακρύνουν από την πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι συγκεντρωθέντες να εξαγριωθούν, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Ξάνθης, με κατάληξη έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Φωνάζοντας συνθήματα ζητούσαν από τους αστυνομικούς να παραδώσουν τον κατηγορούμενο στον κόσμο. Μάλιστα, ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης, Γιώργος Γκοδοσίδης, χρειάστηκε αρκετές φορές να βγει στο προαύλιο του αστυνομικού μεγάρου προκειμένου να τους ηρεμήσει και να τους συμβουλεύσει να διαλυθούν.

Στο μεταξύ, το ένα μετά το άλλο σωματεία, σύλλογοι και φορείς εκφράζουν με ανακοινώσεις και δηλώσεις τους τη συμπαράσταση και τη συμπάθειά τους προς την οικογένεια της άτυχης κοπέλας που φέτος τις γιορτές ζει ένα πραγματικό δράμα, ενώ την ίδια ώρα καταδικάζουν την πρωτοφανή εγκληματική ενέργεια του 27χρονου.

Να σημειωθεί, ότι κανένας δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, δεν δέχθηκε να αναλάβει την υπεράσπιση του κατηγορουμένου, που βαρύνεται με τις κακουργηματικές κατηγορίες του βιασμού, της ληστείας, του ξυλοδαρμού και του εμπρησμού. Πάντως, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης, στη διάρκεια της μεσημεριανής συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, αλλά και ο ιατροδικαστής κ. Παυλίδης στο πόρισμά του, αποκαλύπτουν ότι ο νεαρός διέπραξε ένα φρικιαστικό έγκλημα.

(Η φυγάδευση του δράστη)

Διαβάστε επίσης Aυτός είναι ο δολοφόνος της Ζωής Δαλακλίδου, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012, 14:41

Ταξί Ξάνθης: Έκκληση στους οδηγούς μετά το φρικτό έγκλημα, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012, 14:30

 «Τερατούργημα» η δολοφονία στην Ξάνθη, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012, 13:01

 Συνελήφθη ο δράστης της άγριας δολοφονίας, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012, 08:40

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά
Πηγή: xanthipress/ thrakitoday/ ΑΠΕ/ fonitisxanthis

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012, 19:41