Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 24χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί το περασμένο Σάββατο μετά την δολοφονία του 25χρονου Ξενοφώντα Κουκουλά στην Κίσαμο Χανίων.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργηματικές πράξεις, καθώς ομολόγησε την πράξη του, ισχυριζόμενος όμως ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα, καθώς το θύμα πυροβόλησε πρώτα εναντίον του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 34χρονος αφέθηκε ελεύθερος καθώς, όπως διαπιστώθηκε, είχε βρεθεί τυχαία στο σημείο.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τεσσάρων ακόμη ατόμων που εμπλέκονται στην δολοφονία του 25χρονου και τον τραυματισμό της μητέρας και του γαμπρού του, οι οποίοι εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Αφορμή για την αναζωπύρωση της βεντέτας στάθηκε η απόφαση του άτυχου νεαρού να κάψει κλαδιά σε χωράφι έξω από το χωριό Περβολάκια. Οι δράστες, που ανήκουν στην οικογένεια Μπονατάκη, ενοχλήθηκαν, ζήτησαν τον λόγο και τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο στήθος. Η μητέρα του τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρα που δέχθηκε, ενώ από σκάγια καραμπίνας τραυματίστηκαν ελαφρά δύο μέλη της οικογένειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Κισάμου στο Καστέλι, όπου προκλήθηκε νέο επεισόδιο, παρουσία της Αστυνομίας. Η μητέρα του νεκρού και ο γαμπρός της χτυπήθηκαν με μαχαίρι και μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων.

Η βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες ξεκίνησε το 1987, όταν ο 66χρονος Κωνσταντίνος Κουκουλάς πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα τον 47χρονο κτηνοτρόφο, Γιώργο Μπονατάκη. Προηγήθηκε λογομαχία, επειδή θεωρούσε πως τα πρόβατα του Μπονατάκη προκαλούσαν ζημιές στην περιουσία του.

Διαβάστε επίσης:

Φοβούνται νέα βεντέτα στην Κίσαμο, 15 Μαρτίου 2009, 14:52

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης