Πρωταγωνιστής σε νέο λεκτικό επεισόδιο ο Μπέος

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015, 16:32
Πρωταγωνιστής σε νέο λεκτικό επεισόδιο ο Μπέος
Ελάχιστες ώρες πριν την έναρξη του κρίσιμου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ, στη Χαλκιδική, ένταση σημειώθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ., μεταξύ του δημάρχου Θέρμης, Θεόδωρου Παπαδόπουλου και του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσίευμα λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του epolis.gr, «όλα ξεκίνησαν, όταν ο παρών στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, πήρε το λόγο, τονίζοντας με… ιδιαίτερη θέρμη, πως πρέπει να στηριχθεί η απόφαση της ΚΕΔΕ και του Προέδρου της, Γιώργου Πατούλη, για το θέμα της μεταφοράς των ταμειακών διαθεσίμων των Δήμων στην ΤτΕ, καλώντας με τον… ιδιαίτερο τρόπο του, όλους τους Δημάρχους να πράξουν ανάλογα.

Στην… ιδιαίτερη τοποθέτηση του Δημάρχου Βόλου, απάντησε ο Δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο οποίος επιτέθηκε στον Αχιλλέα Μπέο, λέγοντας για ποιον λόγο προσπαθεί τόσο θερμά να “επηρεάσει” το σώμα, όταν σχεδόν κατά απόλυτη πλειοψηφία, το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ έχει ψηφίσει τη σχετική απόφαση, κατά την τελευταία συνεδρίασή του.

Στην τοποθέτηση του Δημάρχου Θέρμης δεν άργησε να ανταπαντήσει ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος κάλεσε τον Δήμαρχο Θέρμης να βγουν έξω, για “να τα βρουν”!

Έτσι και έγινε, με τους δύο άνδρες να διαπληκτίζονται έντονα εκτός αιθούσης, σχεδόν να “έρχονται στα χέρια”, με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν και, τελικά, να τους χωρίζουν.

Το περιστατικό προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση, αφού οι Δήμαρχοι στην πλειοψηφία τους ενωτικά “πάνε” στο Συνέδριο αυτό, προκειμένου να συναποφασίσουν για το εάν θα μεταφέρουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην ΤτΕ.».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015, 16:32