Επί ποδός βρίσκεται η Π.Υ Ιωαννίνων καθώς λόγω των ισχυρών ανέμων που σαρώνουν και το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων ,τα πρώτα προβλήματα έκαναν την εμφάνισή τους.

Συγκεκριμένα η Υπηρεσία έχει δεχθεί μέχρι στιγμής αρκετές κλήσεις για κοπές δέντρων ,ενώ η Τροχαία χρειάστηκε να διακόψει την κυκλοφορία στο ρεύμα κυκλοφορίας στην Ε.Ο Ιωαννίνων Αρτας στο ύψος των Σχολών ΟΑΕΔ ,όταν μεγάλο δέντρο μετά από κλίση που πήρε , τμήμα του στηρίζονταν στα καλώδια της ΔΕΗ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο έσπευσε γερανοφόρο όχημα της Π.Υ με την κοπή και απομάκρυνσή του να ολοκληρώνεται πριν από λίγη ώρα.


Νωρίς το απόγευμα φωτιά ξέσπασε στην Κρανούλα η οποία κατασβέστηκε άμεσα πριν προλάβει να πάρει διαστάσεις ,με το ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ να ερευνά τα ακριβή αίτια του συμβάντος .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί οφείλουν να είναι οι οδηγοί που κινούνται στην παραλίμνια περιοχή αφού οι θυελλώδεις άνεμοι έχουν προκαλέσει έντονο κυματισμό στην Παμβώτιδα και ποσότητες νερού έχουν βγει στο οδόστρωμα και στην πλατεία Μαβίλη.

Παράλληλα διακοπές ρεύματος έχουν αναφερθεί σε αρκετές περιοχές με τα συνεργεία της ΔΕΗ να εργάζονται πυρετωδώς για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης .

Με την κακοκαιρία να αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες Αστυνομία , Πυροσβεστική και αρμόδιοι φορείς βρίσκονται σε εγρήγορση.

Πηγή: epirus-tv-news.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης