Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο που απηύθυναν συγγενείς και φίλοι της οικογένειας της 4χρονης Μελίνας, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύσσωμη η τοπική κοινωνία της Νεάπολης Λασιθίου αποχαιρέτησε το μικρό αγγελούδι, που ο άδικος θάνατος του έχει συγκλονίσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα ολόκληρη την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγγενείς και φίλοι παρευρέθηκαν στην κηδεία, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Μεγάλης Παναγίας στη Νεάπολη, εκφράζοντας την οδύνη τους για τον χαμό του μικρού κοριτσιού, αλλά και προσπαθώντας παράλληλα να πουν μια κουβέντα παρηγοριάς στους συντετριμμένους γονείς, που πήγαν το παιδί τους στο νοσοκομείο για μια επέμβαση ρουτίνας και το πήραν πίσω νεκρό.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και ο πατέρας της μικρής Μελίνας, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν το κακό που χτύπησε την πόρτα τους, με το ερώτημα τι έφταιξε και το παιδί τους έχασε τη ζωή του, να εξακολουθεί να τους βασανίζει, αφού η πολύωρη νεκροψία, που διενεργήθηκε την Τρίτη, δεν έδωσε απαντήσεις για την αιτία θανάτου του μικρού παιδιού.

Το χρονικό της τραγωδίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωί της Κυριακής, η Μελίνα εισήχθη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργείο για «κρεατάκια».

Αρχικά, η 4χρονη πέρασε από προεγχειρητικό έλεγχο όπου, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα.

Τη Δευτέρα, το άτυχο κοριτσάκι εισήχθη για το προγραμματισμένο χειρουργείο με τους γιατρούς να προχωρούν στην αφαίρεσή τους και στην τοποθέτηση σωλήνων στα αυτιά.

Κατά την διάρκεια της ανάνηψης, το κοριτσάκι παρουσίασε επιπλοκές με τους γιατρούς να το διασωληνώνουν ξανά και να το μεταφέρουν σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο ΠΑΓΝΗ.

Στις 6 τα ξημερώματα της Τρίτης η μικρή Μελίνα άφησε την τελευταία της πνοή.

Πηγή: cretapost.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης