Ένα τετράχρονο κοριτσάκι «έσβησε» σήμερα ενώ νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, έπειτα από επέμβαση ρουτίνας (για «κρεατάκια») στην οποία είχε υποβληθεί.

Οι ιστολογικές εξετάσεις αναμένεται να αποκαλύψουν τα αίτια θανάτου της μικρής ΜελίναςΗ 4χρονη Μελίνα εισήχθη σε κλινική για μια επέμβαση που δεν προμήνυε καμιά δυσάρεστη εξέλιξη, ωστόσο μετά την εγχείρηση παρουσίασε επιπλοκές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου δόθηκε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του παιδιού ζει στη Νεάπολη Λασιθίου και είχε δίδυμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζητούν απαντήσεις για τον τραγικό θάνατο

Οι απαντήσεις για τα αίτια θανάτου της 4χρονης θα δοθούν με τη διενέργεια ιστολογικών εξετάσεων, καθώς η νεκροψία-νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε στο ΠΑΓΝΗ, παρoυσία της τεχνικής συμβούλου που όρισε η οικογένεια της άτυχης Μελίνας, δεν έδωσε απαντήσεις.

Η διαδικασία της νεκροψίας διήρκεσε αρκετές ώρες, ωστόσο, η αγωνία των συγγενών του άτυχου κοριτσιού παρατείνεται έως ότου αξιολογηθούν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, κατά τη διάρκεια της επέμβασης, δεν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα, με τις έρευνες να επικεντρώνονται στο διάστημα της ανάνηψης.

​Οι γονείς του άτυχου κοριτσιού έχουν ήδη κινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου τουΤραγική φιγούρα ο πατέρας της μικρής ο οποίος ανέφερε ότι θέλει να μάθει «την αλήθεια γύρω από τον θάνατο της Μελίνας». Για αυτόν τον λόγο οι γονείς του άτυχου κοριτσιού έχουν ήδη κινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου του. Μάλιστα, υπέβαλαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου στο Τμήμα Περιφέρειας, ενώ όρισαν και ειδικό πραγματογνώμονα για την υπόθεση, προκειμένου, εάν και εφόσον υπάρχουν ευθύνες, να αποδοθούν.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου κ. Καρακώστας ανέφερε ότι πρόκειται για ένα γεγονός που έχει συγκλονίσει τόσο τον ίδιο όσο και ολόκληρο το προσωπικό του νοσοκομείου.

Μαζί με τον πατέρα του άτυχου κοριτσιού βρίσκονται μέλη του στενού περιβάλλοντος της οικογένειας αλλά και αρκετός κόσμος από τη Νεάπολη.

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου αναμένεται να πουν το τελευταίο αντίο στην 4χρονη Μελίνα στις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης στη Νεάπολη Ηρακλείου.

Πηγή: Cretapost.gr, cretalive.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης