Σε εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέων - Αύξηση δρομολογίων από ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΚΤΕΛ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Απριλίου 2018, 12:44
Σε εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέων - Αύξηση δρομολογίων από ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΚΤΕΛ
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται σήμερα η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα, με την κίνηση στους σταθμούς των ΚΤΕΛ να είναι αυξημένη.

Είναι χαρακτηριστικό πως για σήμερα, Μ. Παρασκευή, από τον σταθμό του Κηφισού έχουν προγραμματιστεί περισσότερα από 325 δρομολόγια (100 έκτακτα).

Όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Σοφοκλής Φάτσιος, και σήμερα και χθες εκτός από τα κανονικά δρομολόγια προστέθηκαν και έκτακτα, προκειμένου να καλυφθεί η έξοδος των εκδρομέων.

Αυξημένη παρατηρείται και εφέτος η αεροπορική κίνηση, με τις πτήσεις να είναι ενισχυμένες κατά περίπου 10% στο σύνολό τους, στοιχεία που δείχνουν ότι υπάρχουν και πολύ υψηλές πληρότητες.

Σε ό,τι αφορά στην κίνηση στο «Ελ. Βενιζέλος», από τη Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και την Τετάρτη του Πάσχα έχουν προγραμματιστεί περίπου 3.370 δρομολόγια εσωτερικού και εξωτερικού. Ειδικότερα για σήμερα είναι προγραμματισμένες 502 πτήσεις έναντι 474 που ήταν πέρυσι.

Τέλος, όσον αφορά στις μετακινήσεις με τα τρένα, ήδη η ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας προχώρησε στην αύξηση της χωρητικότητας των αμαξοστοιχιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών, που μεταβαίνουν σε διάφορους προορισμούς για να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Απριλίου 2018, 14:05