Στη μονάδα αυξημένης φροντίδας του νοσοκομείου της Χίου νοσηλεύεται ο δήμαρχος του νησιού Μανώλης Βουρνούς, μετά το ατύχημα που είχε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο κ. Βουρνούς τραυματίστηκε, ενώ κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του προς το αεροδρόμιο της Χίου, προκειμένου να μεταβεί στην Αθήνα για να πάρει μέρος στη γιορτή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε γνωστό, ενώ προσπερνούσε προπορευόμενο σταματημένο αυτοκίνητο, συνεπιβάτης του οχήματος άνοιξε την πόρτα.

Ο δήμαρχος της Χίου, όπως αναφέρουν ιατρικές πηγές, υποβάλλεται σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της σπονδυλικής του στήλης, αφού δεν επιβεβαιώθηκαν μέχρι στιγμής οι αρχικές εκτιμήσεις για επιπόλαιο τραυματισμό.

Συνεργάτες του κ. Βουρνού τόνιζαν πάντως ότι ο δήμαρχος θα είχε πολύ σοβαρότερο πρόβλημα, αν δεν φορούσε κράνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τροχαίο αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Πέμπτη συνάντηση των βουλευτών Χίου, του δημάρχου και του αντιπεριφερειάρχη του νησιού με τους υπουργούς Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα για το προσφυγικό-μεταναστευτικό θέμα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης επικοινώνησε με τους υπουργούς μετά το ατύχημα και εκείνοι συμφώνησαν στην αναβολή, κρίνοντας ότι στη συνάντηση πρέπει να παραβρίσκεται και ο Μανώλης Βουρνούς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης