Συλλήψεις μεταναστών στην Πάτρα για πλαστά έγγραφα

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018, 01:23
Συλλήψεις μεταναστών στην Πάτρα για πλαστά έγγραφα
Στη σύλληψη τριών μεταναστών, ηλικίας 18, 22 και 45 ετών αντίστοιχα προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Επίσης, τα στελέχη του ίδιου Λιμεναρχείου προχώρησαν το μεσημέρι και στη σύλληψη πέντε μεταναστών, ηλικίας 60, 52, 21, 15 και 18 ετών αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατελήφθη ο 60χρονος ως οδηγός Ι.Χ.Ε οχήματος, να μεταφέρει με την άμεση συνέργεια της 52χρονης ως συνοδηγού και του 21χρονου και 15χρονου ως επιβάτες του οχήματος, τον 18χρονο, για τον οποίο η 52χρονη κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο,.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. όχημα και τα ανωτέρω έγγραφα.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018, 01:26