Για αγοραπωλησία βρέφους συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης τρεις αλλοδαποί, βουλγαρικής υπηκοότητας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Το βρέφος, ένα υγιέστατο αγοράκι μόλις 4 ημερών, αποτέλεσε αντικείμενο αγοραπωλησίας προς 40.000 ευρώ, από τον 52χρονο παππού του. Οι ενδιαφερόμενοι ήταν… αστυνομικοί, με το ραντεβού-παγίδα να δίνεται σε καφέ έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας -έπειτα από πολύμηνη παρακολούθηση- προχώρησε στη σύλληψη της 21χρονης μητέρας, που γέννησε το παιδί της το περασμένο Σάββατο στη Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, αλλά και των δύο γονέων της, του 52χρονου πατέρα και της 52χρονης μητέρας της, των δύο παππούδων δηλαδή του νεογέννητου.

Η αστυνομική επιχείρηση στήθηκε έπειτα από πολυήμερα… παζάρια του 52χρονου, που αφορούσαν στην… προκαταβολή για το κλείσιμο της συμφωνίας. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγούνται ενώπιον των εισαγγελικών αρχών, προκειμένου να απολογηθούν.

Πηγή: eleftheria.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης