Τη δέσμευση του υπουργού Εργασίας, Ανδρέα Λοβέρδου, ότι θα προχωρήσει στην εφαρμογή του υφιστάμενου νομικού πλαισίου και ως εκ τούτου και στην καταβολή των νόμιμων αποζημιώσεων, απέσπασαν οι εργαζόμενοι της παλαιάς Ολυμπιακής, οι οποίοι σήμερα πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας.

Μετά την απόφαση της κυβέρνησης να μην προχωρήσει στην κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, οι εργαζόμενοι της παλαιάς Ολυμπιακής ζητούν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων από τον ΟΑΕΔ και
– Την έκδοση των Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων και των Εγκυκλίων που απαιτούνται για την άμεση έκδοση αποφάσεων για απονομές συντάξεων

Για τον λόγο αυτό, θα πραγματοποιήσουν αύριο το πρωί, στις 11:00, συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου, προκειμένου, όπως είπε στη zougla.gr ο πρόεδρος της ΟΣΠΑ, Σταμάτης Χαλβατζής, να πάρουν και γραπτές εγγυήσεις από τον κ. Λοβέρδο.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έγιναν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιώργο Πεταλωτή, οι συνέπειες από την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου έχουν ισχύ για 40 ημέρες από την έκδοσή της, ακόμα και αν αυτή, τελικά, δεν κυρωθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης