Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι σε ψητοπωλείο της Μυτιλήνης

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011, 17:13
Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι σε ψητοπωλείο της Μυτιλήνης
Συνελήφθησαν την Πεμπτη το απόγευμα, στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, 2 υπήκοοi Τουρκίας ηλικίας 22 και 44 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας «Περί Αλλοδαπών», καθώς και για παραβάσεις που αφορούν στην λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και την παροχή εργασίας σ’ αυτά.

Σύμφωνα με το lesvosnews, σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε ψητοπωλείο ιδιοκτησίας 50χρονου ημεδαπού, το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης της Μυτιλήνης, διαπιστώθηκε ότι ο 44χρονος υπήκοος Τουρκίας, λειτουργούσε ως υπεύθυνος το παραπάνω κατάστημα, στερούμενος άδεια εργασίας από την αρμόδια Αρχή, ενώ απασχολούσε με εργασία σ’ αυτό, έναν 22χρονο ομοεθνή του ο οποίος στερούταν άδεια εργασίας και βιβλιάριο υγείας από τις αρμόδιες Αρχές.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο 44χρονος αλλοδαπός, είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, εντός του καταστήματος, χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Σημειώνεται πάντως, πως οι δύο αλλοδαποί συλληφθέντες διαμένουν νόμιμα στη χώρα. Οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011, 17:13