Απειλητικά περνά κάθε λεπτό της ώρας για τον 78χρονο που αγνοείται από την περασμένη Δευτέρα, καθώς οι έρευνες εντοπισμού του δεν έχουν αποδώσει -μέχρι στιγμής- καρπούς.

Ο ηλικιωμένος νεφροπαθής, ο οποίος πάσχει και από άνοια, εξαφανίστηκε από το σπίτι του επί της οδού Κλεομένου, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη Κνωσού της Κρήτης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν η σύζυγός του χρειάστηκε να λείψει για λίγο, προκειμένου να επισκεφθεί τον γιο της που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ. Ο 78χρονος βρήκε ευκαιρία, βγήκε από το σπίτι κι έκτοτε εξαφανίστηκε… από προσώπου γης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι έρευνες της αστυνομίας με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, που ξεκίνησαν εκ νέου νωρίς σήμερα το πρωί, παραμένουν άκαρπες, με την οικογένειά του να περνά ώρες αγωνίας, καθώς χθες ο ηλικιωμένος έπρεπε να υποβληθεί σε αιμοκάθαρση.

Ο άνδρας είναι ψηλός, αδύνατος, με μουστάκι και φοράει γυαλιά. Όταν χάθηκε, φορούσε γκρι πουκάμισο, πράσινη ζακέτα, σκούρα γκρι φόρμα και αθλητικά παπούτσια. Τα χέρια του έχουν εμφανή σημάδια από τις αιμοκαθάρσεις.

Πηγή: cretalive.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης