Την αγωνία της για το μέλλον και την πορεία των ενταγμένων στο Ε.Σ.Π.Α.( Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς), έργων στο Ρέθυμνο, εξέφρασε η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου, Μαρία Λιονή, κατά τη διάρκεια χθεσινής σύσκεψης όλων των φορέων του νομού παρουσία και του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρέπει να τεθούν συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα των ενεργειών που πρέπει να ακολουθηθούν από εδώ και στο εξής και σε περίπτωση που τα έργα απενταχθούν, καθένας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του … Όλοι μας οφείλουμε να είμαστε σε εγρήγορση για να μη χαθούν πολύτιμα έργα για τον τόπο μας και να μην αφήσουμε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη», δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης.

Έργα προσπελασιμότητας, εκπαίδευσης και σχολικής στέγης, αλλά και προνοιακά έργα και πολιτιστικές υποδομές, θα πρέπει άμεσα να επανεξετασθούν. Ενώ θα πρέπει να επικαιροποιηθούν οι μελέτες εκείνες, που επιβάλλει η συγκεκριμένη διαδικασία και να επαναπροσδιορισθεί ο χρονικός προγραμματισμός τους, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με τους κανονισμούς του προγράμματος.

   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης