Σοβαρό τροχαίο στον Άγιο Κωνσταντίνο

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012, 22:43
Σοβαρό τροχαίο στον Άγιο Κωνσταντίνο
Σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση μεταξύ δύο Ι.Χ αυτοκινήτων σημειώθηκε πριν λίγα μόλις λεπτά στον Άγιο Κωνσταντίνο στο ύψος της διασταύρωσης του πρατηρίου super market Μαρινόπουλος.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και δύο πυροσβεστικά οχήματα κατέφθασαν στο σημείο της σύγκρουσης. Τέσσερις είναι συνολικά οι τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο χάρη στη βοήθεια της πυροσβεστικής. Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αγρινίου, με ελαφρά τραύματα και αισθητά σοκαρισμένοι από το ατυχές συμβάν.

Να σημειωθεί ότι ο αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου δεν λειτουργούσε και οι τραυματίες αναγκαστικά έπρεπε, παρά την άσχημη κατάστασή τους να μεταφερθούν σε άλλο διαγνωστικό κέντρο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η οδηγός ενός εκ των δύο οχημάτων παραβίασε πινακίδα STOP, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αποφύγει την σύγκρουση. Ο 22χρονος γιός της, ο οποίος φέρει τραύματα στο κεφάλι μεταφέρθηκε κατεπειγόντως στο Νοσοκομείο. Να σημειωθεί ότι στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία.

Δείτε τα βίντεο:Πηγή:aerasnews.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012, 22:58