«Στα πράσα» για παράνομα παίγνια

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012, 13:24
«Στα πράσα» για παράνομα παίγνια
Συνελήφθησαν το βράδυ της 29ης Φεβρουαρίου, σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου στην περιοχή της Χαριλάου, ύστερα από αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έντεκα άτομα με την κατηγορία της διενέργειας τυχερών - απαγορευμένων παιγνίων.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος υπεύθυνος του καταστήματος είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 11 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους οποίους διενεργούνταν τυχερά παίγνια από ισάριθμους θαμώνες.

Σημειώνεται ότι τόσο το συγκεκριμένο κατάστημα όσο και οι Η/Υ δεν είχαν πιστοποιηθεί ως προς τη λειτουργία τους από την αρμόδια αρχή Ε.Ε.Ε.Π., ενώ επιπλέον δεν έφεραν και την προβλεπόμενη ειδική σήμανση.

Κατασχέθηκαν συνολικά 11 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των 1.025 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια απαγορευμένων παιγνίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ιδιοκτήτη.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012, 13:43