«Δώσε αίμα, δώσε ελπίδα, δώσε ζωή» – Εθελοντική αιμοδοσία στην Θεσσαλονίκη από το Σωματείο «Φιλαδέλφεια». 

Σε μία δράση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, αυτή της αιμοδοσίας, προχωράει την Κυριακή (21/8, 9:30-13:00) το Σωματείο «Φιλαδέλφεια», στην Θεσσαλονίκη (Γιαννιτσών 86, στον 2ο όροφο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας απευθύνει συνεχείς εκκλήσεις για προσφορά αίματος λόγω μεγάλων ελλείψεων σε απόθεμα, κι έτσι το Σωματείο «Φιλαδέλφεια» σε συνεργασία με κινητή μονάδα του Νοσοκομείου Μεταξά οργανώνει αιμοδοσία ώστε να «δώσουμε αίμα, ελπίδα και ζωή».

Τέτοιου είδους κοινωνικές ενέργειες αποτελούν ζωτικής σημασίας για την ελληνική κοινωνία. Ο καθένας από εμάς βάζει το «λιθαράκι» του στην ενίσχυση των ανθρώπων που μας έχουν ανάγκη, καθώς καθημερινά υπάρχουν πολλοί ασθενείς -θαλασσαιμικοί, ογκολογικοί, χειρουργημένοι- που χρειάζονται αίμα και τη βοήθειά μας προκειμένου να αντιμετωπίσουν ό,τι δυσκολία συναντούν.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της αιμοδοσίας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σωματείο η Φιλαδέλφεια , πραγματοποιεί καλοκαιρινή εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 21 Αυγούστου και ώρα 9:30, με την υποστήριξη της κινητής μονάδας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου που θα στηθεί στο χώρο του σωματείου στην οδό Γιαννιτσών 86 Θεσσαλονίκη, 546 27, στον 2ο όροφο.

Με σλόγκαν «Δώσε αίμα χάρισε χαμόγελο» προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να συμβάλει σ’ αυτή την πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο. Παράλληλα το Κοινωνικό Σωματείο, «Η ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ» με στάση ζωής το ρητό

«Πάντα ο,τι αν θέλετε να κάνουν σε εσάς οι άλλοι άνθρωποι αυτό να κάνετε και εσείς εις αυτούς» και έχοντας ως στόχο να παροτρύνει τον άνθρωπο να ενδιαφερθεί για τον συνάνθρωπο του και το φυσικό περιβάλλον, πραγματοποιεί επί σειρά ετών αιμοδοσίες, δενδροφυτεύσεις, σεμινάρια πρώτων βοηθειών και ομιλίες κοινωνικού περιεχομένου. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε! Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή με δροσερές πορτοκαλάδες!

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 9:30-13:00 Γιαννιτσών 86 Θεσσαλονίκη, 546 27, στον 2ο όροφο

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972304034

Δείτε την σχετική εκδήλωση στο facebook

Υ.Γ Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης