Στην Ιταλία αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα ο μικρός Αλέξανδρος

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015, 12:07
Στην Ιταλία αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα ο μικρός Αλέξανδρος
Σήμερα αναμένεται να μεταφερθεί στην Ιταλία ο μικρός Αλέξανδρος, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και έξι ημέρες, στην μονάδα εντατικής θεραπείας Παίδων και Εφήβων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, αντιμετωπίζοντας σοβαρό καρδιακό πρόβλημα.

Για την μεταφορά του Αλέξανδρου ήλθαν αεροπορικώς, μέσω Αράξου, στην Πάτρα Ιταλοί γιατροί από το πανεπιστημιακό ιατρικό κέντρο της Πάντοβα, προκειμένου να τον υποβάλλουν σε ειδική επέμβαση, ώστε να ταξιδέψει με ασφάλεια.

Μετά την επέμβαση ο μικρός Αλέξανδρος θα μεταφερθεί με ειδική κινητή ιατρική μονάδα, η οποία βρίσκεται στην Πάτρα, στο αεροδρόμιο του Αράξου, όπου με αεροπλάνο C - 130 θα μεταφερθεί στο αεροδρόμιο της Βενετίας.

Από εκεί, η ίδια κινητή ιατρική μονάδα θα μεταφέρει τον Αλέξανδρο στο πανεπιστημιακό κέντρο της Πάντοβα, όπου θα περιμένει να βρεθεί το κατάλληλο μόσχευμα, ώστε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση.

Τον Αλέξανδρο θα συνοδεύουν καθ΄ όλη την διάρκεια του ταξιδιού έλληνες και Ιταλοί γιατροί.

Διαβάστε επίσης:

Στην Ιταλία με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για μεταμόσχευση καρδιάς ο μικρός Αλέξανδρος, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015, 16:58

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015, 12:16