H κυρία Πάκη Καραλή έζησε ένα απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα.

Γυναίκα με μεγάλη κοινωνική δράση, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που της συνέβη και πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και μάλιστα… από αστυνομικούς! Το περιστατικό σημειώθηκε προ δεκαημέρου, όμως ακόμη και σήμερα η κυρία Καραλή φέρει τα σημάδια από τα χτυπήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα συνέβησαν στη διασταύρωση των οδών Μαιζώνος και Γούναρη και ενώ η κυρία Καραλή είχε σταματήσει σε τράπεζα, προκειμένου να κάνει ανάληψη από το ΑΤΜ. Ενώ η διαδικασία ήταν σε εξέλιξη, ξαφνικά ένιωσε ένα δυνατό χτύπημα – σπρώξιμο στην πλάτη και βρέθηκε… με το πρόσωπο «κολλημένο» στο ΑΤΜ. Πριν προλάβει να αντιδράσει, ένιωσε και άλλο «σπρώξιμο» και η συνέχεια ήταν εφιαλτική!

Τη χτυπούσαν σε κάθε σημείο του σώματός της. «Δεν μπορούσα να προφυλαχτώ. Με είχαν στριμώξει, δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβαινε, δεχόμουν συνεχώς μπουνιές στα χέρια και την πλάτη. Με είχαν κάνει ”μαύρη” στο ξύλο και δεν ήξερα ποιος με χτυπούσε και γιατί με χτυπούσε» δήλωσε η παθούσα.

Διαπίστωσε με έκπληξή της πως την έσπρωχνε μία ανθρώπινη «συμπαγής» μάζα, αποτελούμενη από δύο αστυνομικούς και έναν νεαρό κακοποιό! Τι είχε συμβεί;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προφανώς, οι δύο ένστολοι κυνηγούσαν τον κακοποιό, τον «στρίμωξαν» στο ΑΤΜ, πάνω στη «φούρια» τους δεν υπολόγισαν τη γυναίκα που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο σημείο και έγινε… ο κακός χαμός! Ο κακοποιός «χτυπιόταν» σαν ψάρι για να ξεφύγει, προφανώς με τα χέρια του χτυπούσε και την Πάκη Καραλή, αλλά και οι αστυνομικοί έκαναν το ίδιο για να τον πιάσουν. Έτσι, η γυναίκα δέχθηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα, χωρίς αρχικά να γνωρίζει τι συμβαίνει…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης