Το παρεκκλήσι της Παναγίας της Νεραντζιωτίσσης, στο Μαρούσι, υποδέχεται την εικόνα της Παναγίας Σουμελά την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015 στις 17:00 το απόγευμα.

Από τη συμβολή των οδών Νεραντζιωτίσσης και Αγίου Κωνσταντίνου, όπου βρίσκεται το παρεκκλήσι, θα ακολουθήσει λιτανεία της μέχρι τον Ι.Ν. Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, όπου θα παραμείνει έως τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσκληση προς όλους να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις του ιερού προσκυνήματος απευθύνουν οι ιερείς και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Αμαρουσίου, ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Ποντιακός Σύλλογος Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, στη μία το μεσημέρι θα γίνει το ποντιακό πανοΐρ, γλέντι με τραγούδι και χορό παραπλεύρως του ναού (οδός Βυζαντίου), ενώ τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου το πρωί η εικόνα της Παναγίας Σουμελά θα αναχωρήσει μετά τη Θεία Λειτουργία για το όρος Βέρμιο, όπου φυλάσσεται.

Ο ναός θα είναι καθημερινά ανοιχτός από τις 7:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ και καθημερινά θα τελούνται στις 7:00 το πρωί Θεία Λειτουργία, στις 12:00 με Παράκληση στην Παναγία και στις 5:00 το απόγευμα Εσπερινός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ναός του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Αμαρουσίου βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βυζαντίου και Μαραθωνοδρόμων με πρόσβαση και μέσω ΗΣΑΠ – Προαστιακού, στάση Νεραντζιώτισσα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης