Toν Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Φυσικοθεραπευτών κ.Γιώργο Μπάκα φιλοξένησαν η Λουκίλα Καρρέρ και η Λίτσα Θεοφάνους στην τηλεόραση της Ζούγκλας και την εκπομπή  «Με το Λι και με το Λάμδα».

Τέλος οι «δωρεάν» φυσικοθεραπείες στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών, καλεί τους φυσικοθεραπευτές όλης της χώρας σε 24ωρη απεργία την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και προειδοποιεί ότι δεν θα εξυπηρετεί από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου του ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, εάν δεν αλλάξει στάση το υπουργείο Υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την Παρασκευή έχει προγραμματίσει προσυγκέντρωση πανελλαδικής συμμετοχής έξω από τα γραφεία του Συλλόγου στη Λ. Αλεξάνδρας στις 11.00 το πρωί και στις 12.00 πορεία διαμαρτυρίας η οποία θα καταλήξει στο Υπουργείο Υγείας, στην οδό Αριστοτέλους.

«Διαμαρτυρόμαστε έντονα για το “ψαλίδι” στα δεδουλευμένα του 2013» είπε ο κ.Μπάκας «και το υπουργείο Υγείας μείωσε τον προϋπολογισμό της φυσικοθεραπείας από 70 εκατ. ευρώ, στα 49 εκατ.. Αυτό θα οδηγήσει σε κλείσιμο εκατοντάδες εργαστήρια φυσικοθεραπείας, αφού τα δεδουλευμένα τους θα περικοπούν σε ποσοστό άνω του 60%. Με τις νέες αποφάσεις του ΕΟΠΥΥ, οι συμβεβλημένοι φυσικοθεραπευτές θα πληρωθούν μόνον για 6 μήνες του 2013!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Μπάκας.

Επιμέλεια Λουκίλα Καρρέρ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης