Τα «ηνία» της Οικονομικής Εισαγγελίας αναλαμβάνει πλέον ο  εισαγγελέας Εφετών Νίκος Μπαρδάκης, με ομόφωνη απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου.

Το όνομα του κ. Μπαρδάκη ήταν το μεγάλο φαβορί για τη θέση του οικονομικού εισαγγελέα μετά την αποχώρηση της κ. Μαριάννας Ψαρουδάκη η οποία ύστερα από τέσσερα χρόνια παραμονής στο νευραλγικό αυτό τμήμα, προήχθη σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Μπαρδάκης θεωρείται ως ένας καλός γνώστης των υποθέσεων που εκκρεμούν στην Οικονομική Εισαγγελία αφού πριν από ένα χρόνο, διαδέχτηκε την κ. Βασιλική Κρίνα, αναλαμβάνοντας χρέη αναπληρωτή οικονομικού εισαγγελέα. 

Ενδιαφέρον για τη θέση αυτή  την οποία άλλωστε κατείχε πριν από τέσσερα χρόνια, είχε εκδηλώσει και ο  εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Αθανασίου. Ωστόσο  απέσυρε την αίτηση του, καθώς “κόπηκε” στον πρώτο γύρο, όταν ο εισηγητής στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, ουσιαστικά τον παρέκαμψε, ζητώντας  χρόνο, για  να εξετάσει κι άλλους υποψηφίους.

Τελικά, ο κ. Μπαρδάκης ήταν ο μοναδικός υποψήφιος και η επιλογή του έγινε από το ΑΔΣ, ύστερα από μία συνεδρίαση που  κράτησε λιγότερη από μισή ώρα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης