Η νέα εκπομπή του εφευρέτη Πέτρου Ζωγράφου

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016, 23:10
Η νέα εκπομπή του εφευρέτη Πέτρου Ζωγράφου
Ένας διαδραστικός δίαυλος ενημέρωσης και επικοινωνίας με τον Πέτρο Ζωγράφο δημιουργήθηκε στο zougla.gr, ώστε αναγνώστες και πολίτες να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη μεγάλη εφεύρεση που παράγει ρεύμα χρησιμοποιώντας ως καύσιμο το απλό νερό, καθώς και να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους στον ίδιο τον εφευρέτη.

Πρόκειται για το ειδικό Forum του zougla.gr (επισκεφτείτε το εδώ ) στο οποίο οι αναγνώστες μπορούν να ανατρέξουν στις παλαιότερες εκπομπές του «Κίτρινου Τύπου» και στα ρεπορτάζ του zougla.gr για τη μεγάλη εφεύρεση, να διαβάσουν απόψεις άλλων επιστημόνων, ειδικές παρουσιάσεις αλλά και να απευθύνουν τα ερωτήματά τους στον ίδιο τον εφευρέτη.
Παράλληλα ο Πέτρος Ζωγράφος ξεκίνησε την εκπομπή του «Καλημέρα Υδρογόνο» στα διαδικτυακά ερτζιανά του zougla.gr, οι οποίες μεταδίδονται ζωντανά κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι και σε επανάληψη το βράδυ της ίδιας μέρας.

Ο εφευρέτης συζητάει με τους καλεσμένους του, αλλά και το κοινό που έχει τη δυνατότητα παρέμβασης για την εφεύρεση αλλά και όλες τις τελευταίες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις, καθώς και μια σειρά άλλων ζητημάτων μεγάλου ενδιαφέροντος.

Δείτε την πρώτη εκπομπή «Καλημέρα Υδρογόνο» που μεταδόθηκε στις 19/5/2016:


Καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή του Πέτρου Ζωγράφου ήταν ο ηλεκτρολόγος-μηχανικός Παντελής Κοτσιάνης και παρουσιάστρια η δημοσιογράφος Λιάνα Ζωγράφου. Τηλεφωνικά παρενέβησαν ο ηλεκτρολόγος-μηχανικός Φαίδων Σεντικιώτης, ο μηχανολόγος-μηχανικός Σταμάτης Σταματίου, η εικαστικός Έφη Φουρίκη, ο επισμηναγός Π.Α. Χρήστος Λινάρδος και η κάτοικος Θεσσαλονίκης Γιάννα Αλεξοπούλου.

Συντονιστείτε κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στην τηλεόραση της Ζούγκλας.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Μαΐου 2016, 13:56