«Χρυσό» αποδείχτηκε το χρηματοκιβώτιο που εντόπισαν τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας κατά την έρευνά τους στο διαμέρισμα όπου έμενε ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν λίρες, αλλά και περίπου 350.000 ευρώ. Ένα πολύ μεγάλο ποσό το οποίο θα εξεταστεί η προέλευσή του και αν θα ικανοποιούσε ανάγκες της «Κιβωτού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που κράτησε περίπου τέσσερις ώρες, οι αστυνομικοί εντόπισαν στοιχεία που, όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, «θα μας βοηθήσουν στις έρευνες μας». Καθ’ όλη τη διάρκεια, παρόντες ήταν ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου» και η πρεσβυτέρα και πρώην πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. Μάλιστα, κάποια στιγμή φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς ότι «δεν θα φεύγαμε, δεν είχαμε σκοπό να εξαφανιστούμε».  

Την ίδια στιγμή, στην Ασφάλεια Βόλου οι αστυνομικοί είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τις δυο προκαταρκτικές έρευνες που έχουν διαταχθεί από την Εισαγγελία.

Μάλιστα, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης και των πολύ ειδικών χειρισμών που πρέπει να γίνουν, ο δικαστικός λειτουργός ζήτησε να είναι παρών στην αυτοψία που αφορά το κλουβί, όπου υποτίθεται ότι κλειδώνονταν παιδιά για να τα τιμωρήσουν, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο ανήλικοι να έχουν υποστεί πάσης φύσεως κακοποίηση από οποιονδήποτε άνθρωπο της «Κιβωτού του Κόσμου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης