Τραγελαφικές καταστάσεις συνέβησαν την 23η Σεπτεμβρίου στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη.

Πρωταγωνιστές, ένας πολίτης, ο οποίος είχε την ατυχία να τραυματιστεί σε τροχαίο, ένας γιατρός και οι security του νοσοκομείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στα γραφεία της zougla.gr, ο κ. Περικλής Κοσμόπουλος διακομίστηκε στο ασθενοφόρο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ως τραυματίας λόγω τροχαίου ατυχήματος. Αρχικά, στο χειρουργικό τμήμα έτυχε κλινικής εξέτασης από τον εφημερεύοντα ιατρό, ο οποίος τον παρέπεμψε για ακτινογραφίες. Αφού τις μελέτησε τον έστειλε για περαιτέρω εξετάσεις στο ορθοπεδικό τμήμα. Στο εν λόγω τμήμα, ο ιατρός, βάσει της καταγγελίας, έριξε μία πρόχειρη ματιά στις ακτινογραφίες και ζήτησε από τον τραυματία να υποβληθεί σε νέες ακτινογραφίες.

Όμως ο καταγγέλλων έκανε ένα λάθος. Τον παρότρυνε να ξαναδεί πιο προσεκτικά τις υπάρχουσες ακτινογραφίες, προκειμένου να αποφύγει την ακτινοβολία. Εκείνη τη στιγμή, επικράτησε ένταση. Άλλος ιατρός τηλεφώνησε στην εταιρεία φύλαξης, δύο σεκιουριτάδες της οποίας, φορώντας τα αλεξίσφαιρα γιλέκα, έσπευσαν αφήνοντας άφωνο τον καταγγέλλοντα…

Διαβάστε την αναφορά που έκανε προς τη Διοίκηση του Νοσοκομείου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος-Χρήστος Μαζάνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης