Ένα τραπέζι εορτασμού βάφτισης που έγινε το Σάββατο στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας, εξελίχθηκε σε τραγωδία, καθώς τουλάχιστον 38 άτομα προσβλήθηκαν από βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα, εκ των οποίων ένας κατέληξε.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ένας 55χρονος μετέβη σε νοσοκομείο της Αθήνας αλλά ο οργανισμός του δεν άντεξε την λοίμωξη και υπέκυψε. Το θύμα είναι συγγενής του πατέρα που βάπτιζε το παιδί. Σημειώνεται ότι ο 23χρονος γιος του 55χρονου νοσηλεύεται επίσης σε νοσοκομείο της Αθήνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται και ένας Λαμιώτης οδοντίατρος, καλεσμένος στο μοιραίο τραπέζι, ο οποίος έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Ακόμη δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά πόσα είναι τα θύματα από το «τραπέζι της σαλμονέλας», αφού οι καλεσμένοι προέρχονται από διάφορες περιοχές της χώρας και οι περισσότεροι παρουσίασαν τα συμπτώματα το πρωί της Κυριακής.

Στις υγειονομικές αρχές της Βοιωτίας έχει σημάνει συναγερμός και γίνονται έρευνες για να βρεθεί σε ποιο προϊόν υπήρχε η σαλμονέλα και ποιος ευθύνεται γι’ αυτό, προμηθευτής ή το κατάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης