Βύρωνας: Επίθεση με σφυριά και μπογιές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Βύρωνας: Επίθεση με σφυριά και μπογιές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Επίθεση με σφυριά και μπογιές δέχθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Βύρωνα. Άγνωστοι έσπασαν τις τζαμαρίες, ενώ προκάλεσαν φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΟΜ Βύρωνα και της Νομαρχιακής Επιτροπής Ανατολικών Συνοικιών Αθήνας «η πρακτική αυτή, που δεν είναι πολιτική αντιπαράθεση, αλλά χουλιγκανισμός και φασιστική νοοτροπία, μας βρίσκει όλες και όλους αντίθετους».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ Βύρωνα, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, συμμετείχε σε όλα τα κινηματικά γεγονότα της πόλης μας. Έχει σταθεί αλληλέγγυος σε όλες τις κινήσεις οργάνωσης της γειτονιάς για την αντιφασιστική πάλη, την κοινωνική αλληλεγγύη, την υπεράσπιση του Υμηττού κλπ» προστίθεται.

«Ο λαός του Βύρωνα γνωρίζει και στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως φάνηκε από όλες τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, ο λαός του Βύρωνα γνωρίζει ότι η σημερινή κυβέρνηση παρ’ όλες τις πραγματικά δύσκολες αποφάσεις που χρειάζεται να πάρει είναι η μόνη που μπορεί να εγγυηθεί μια αλλαγή της πορείας της χώρας μας με το χτύπημα της διαφθοράς, και των προνομίων του παλιού καθεστώτος», σημειώνουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σαν τοπική οργάνωση, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, μέσα από τις γραμμές του κόμματός μας, τα κοινωνικά κινήματα, τα δίκτυα αλληλεγγύης, δίνοντας μαχητικά το παρόν σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες, για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη. Δεν θα μας τρομάξετε ποτέ!», καταλήγει η ανακοίνωση.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015, 17:35