Βόλος: Μυστήριο με τον θάνατο 38χρονου στη Νέα Ιωνία

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017, 06:10
Βόλος: Μυστήριο με τον θάνατο 38χρονου στη Νέα Ιωνία
Ανοιχτή παραμένει η αστυνομική έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες 38χρονος στη Ν. Ιωνία άφησε αιφνίδια την τελευταία του πνοή σε μονοκατοικία της οδού Δημοκρατίας αργά το απόγευμα της Κυριακής.

Ο θάνατος του 38χρονου Β.Π., διαζευγμένου και πατέρα δύο παιδιών, προκάλεσε σοκ στη γειτονιά της Νέας Ιωνίας. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες και απέκλεισαν τη μονοκατοικία για την έναρξη ερευνών.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αναχώρησε από το σημείο, όταν διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος ήταν νεκρός. Από τα πρώτα δραματικά λεπτά, στη μονοκατοικία της τραγωδίας έτρεξε η μητέρα του 38χρονου, με την οποία διέμενε μετά τον χωρισμό του, και η οποία κατοικεί σε πολύ κοντινό δρόμο από το σπίτι. Ο θρήνος της μάνας έξω από το σπίτι ακουγόταν σε όλο το οικοδομικό τετράγωνο. Πλήθος κόσμου έσπευσε να δει τι συνέβαινε.

Οι σκηνές αρχαίας τραγωδίας κορυφώθηκαν, όταν στη μητέρα επετράπη -μετά την ολοκλήρωση των πρώτων αστυνομικών ερευνών- να εισέλθει στη μονοκατοικία. Ο οδυρμός της ράγισε καρδιές, όταν πλέον είδε το παιδί της νεκρό, κάτι που νωρίτερα μέσα στους λυγμούς της δεν ήθελε να πιστέψει.

Μέσα στον θρήνο της, για αρκετή ώρα, η μητέρα φώναζε για «αυτό που έκαναν στο παιδί της». Συχνά στον σπαραγμό της ξεσπούσε για εκείνους που τον «έφαγαν» και ζητούσε να συλληφθούν οι υπεύθυνοι.

Παρά τα όσα με μεγάλη ένταση ακούστηκαν στη γειτονιά, ο θάνατος του 38χρονου παραμένει μυστήριο προς το παρόν και φως αναμένεται από τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, αλλά και τις τοξικολογικές εξετάσεις (η έκδοσή τους μπορεί να φτάσει μέχρι και το τρίμηνο).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν βρέθηκε κάτι περίεργο στο σπίτι, αν και αρχικά ερευνήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών. Πηγές ανέφεραν ότι δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε επιλήψιμο. Γι’ αυτό τις έρευνες έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Ν. Ιωνίας, ο διοικητής του οποίου μετέβη στη μονοκατοικία.

Προσαγωγές

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν, στο μεταξύ, ότι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου έχουν προχωρήσει στην προσαγωγή δύο ατόμων, τα οποία βρίσκονταν την ώρα του μοιραίου στο σπίτι.

Στο Τμήμα προκειμένου να καταθέσουν μεταβαίνουν η μητέρα, καθώς και η αδελφή του 38χρονου άτυχου άνδρα.

Πηγή: taxydromos

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017, 06:10