Βράβευση για το Νοσοκομείο Μεσσηνίας

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013, 05:41
Βράβευση για το Νοσοκομείο Μεσσηνίας
Με ιδιαίτερη επιτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά, έγινε η εκδήλωση των Enviromental Awards 2014 στο ξενοδοχείο Intercontinental της Αθήνας κατά την οποία τιμήθηκε το Νοσοκομείο Καλαμάτας για το μεγάλο έργο της ηλιοθερμίας και της εξοικονόμησης ενέργειας που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2013.

Μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα από στελέχη ιδιωτικών επιχειρήσεων και δημοσίων οργανισμών ακούστηκαν πολύ θερμά λόγια και αρκετές επαινετικές αναφορές για την πρωτοβουλία αυτή του Μεσσηνιακού Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Εκ μέρους του Νοσοκομείου Καλαμάτας το βραβείο παρέλαβε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Παναγιώτης Κατσίβελας, ο οποίος μέσα σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού αναφέρθηκε με πολύ κολακευτικά λόγια σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό του νοσηλευτικού ιδρύματος για αυτή την καινοτόμο πρωτοβουλία που οραματίστηκε, σχεδίασε και υλοποίησε.

Χαρακτηριστικά ο κ. Κατσίβελας τόνισε: «Μαζί με το Διοικητή Γεώργιο Μπέζο εργαζόμαστε καθημερινά και έχουμε αναπτύξει ένα ολόκληρο σχεδιασμό που περιλαμβάνει και άλλα τέτοια σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες τόσο για το νοσοκομείο Καλαμάτας όσο και για το αντίστοιχο της Κυπαρισσίας, όπου το επόμενο διάστημα θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται.

Εργαζόμαστε με μεθοδικότητα και συντονισμό εκμεταλλευόμενοι όλους τους κοινοτικούς πόρους προς όφελος της υγείας των πολιτών της Μεσσηνίας. Συγχαρητήρια στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας και σε όλους όσους συνετέλεσαν για την υλοποίηση αυτού του μεγάλου έργου».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013, 05:41