Χανιά: Φιλανθρωπικοί σύλλογοι μοιράζουν τρόφιμα

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012, 12:49
Χανιά: Φιλανθρωπικοί σύλλογοι μοιράζουν τρόφιμα
Δέκα τόνους γραβιέρα Κρήτης θα μοιράσουν σε απόρους 18 φιλανθρωπικοί σύλλογοι, ιδρύματα και φορείς των Χανίων. Εκτός από τη γραβιέρα, οι δικαιούχοι θα μοιραστούν ακόμα άλλα τέσσερα προϊόντα: ελαιόλαδο 20.970 κιλά, ζυμαρικά 48.651 κιλά, ρύζι 71.452 κιλά και φέτα 13.020 κιλά.

Όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, η διανομή των τροφίμων γίνεται σε φορείς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων της Ε.Ε. σε άπορα άτομα και άπορες οικογένειες, για το έτος 2012.

Στους 18 φορείς υλοποίησης του προγράμματος συμπεριλαμβάνονται φιλανθρωπικοί σύλλογοι και ιδρύματα, σύλλογοι παλιννοστούντων, σύλλογοι πολυτέκνων, τριτέκνων, ατόμων με ειδικές ανάγκες, δήμοι και κοινωφελείς επιχειρήσεις για τις ορεινές και μειονεκτικές περιοχές.

Οι τελικοί δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να επικοινωνούν με τον φορέα υλοποίησης μέσω του οποίου συμμετέχουν στο πρόγραμμα, ώστε να ενημερωθούν για τον ακριβή τόπο και χρόνο διανομής του κάθε προϊόντος.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012, 13:16