Χανιά: Νέα στοιχεία για τον καθηγητή που ασελγούσε σε μαθήτριες

Χανιά: Νέα στοιχεία για τον καθηγητή που ασελγούσε σε μαθήτριες
Νέα στοιχεία-σοκ έρχονται στην επιφάνεια για την υπόθεση του καθηγητή που φέρεται να ασελγούσε σε βάρος ανήλικων μαθητριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για έναν 57χρονο εκπαιδευτικό και ιδιοκτήτη φροντιστηρίου, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές για παράνομη οπλοκατοχή.

Παράλληλα, οι Αρχές ερευνούν τις καταγγελίες στις οποίες προχώρησαν μαθήτριες που φοιτούσαν στο φροντιστήριό του, σύμφωνα με τις οποίες έπεσαν θύματα ασέλγειας από τον 57χρονο.

Μάλιστα, ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ αύριο αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία

Την ίδια ώρα, σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως και αφορούν στην υπόθεση του 57χρονη καθηγητή, η οποία έχει συγκλονίσει όλη την τοπική κοινωνία των Χανίων.

Σύμφωνα με το eparxies.gr, ο καθηγητής φέρεται να έχει ασελγήσει κατ’ επανάληψη σε βάρος μαθητριών του φροντιστηρίου.

Η ασέλγεια αφορά ανήλικα κορίτσια ηλικίας 13 και 15 χρόνων, ενώ ο φερόμενος ως δράστης -σύμφωνα με τις καταγγελίες- εκτός από ασελγείς πράξεις φέρεται να είχε και ολοκληρωμένη συνουσία κατά φύση με μαθήτριες της πρώτης τάξης του γυμνασίου!

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τις τελευταίες ημέρες του 2018 και λίγο πριν από την Πρωτοχρονιά, όταν κάποια από τα κορίτσια άρχισαν να μιλάνε, ενώ ακολούθησαν και οι πρώτες καταγγελίες που αφορούσαν σε περιστατικά του 2013, όταν εκείνα ήταν 13 έως 15 ετών. Συνολικά μέχρι τώρα έχουν γίνει πέντε καταγγελίες για θωπεύσεις, παρά φύση και κατά φύση ασέλγεια.

Ο 57χρονος καθηγητής φέρεται, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του εκπαιδευτικού, να παρενοχλούσε τις  κοπέλες ακόμα και μέσα στους χώρους του φροντιστηρίου του.

Ανακοίνωση για το θέμα του 57χρονου καθηγητή και ιδιοκτήτη φροντιστηρίου εξέδωσε η Ένωση Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Χανίων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με αφορμή το ζήτημα που έχει θορυβήσει τις τελευταίες μέρες την πόλη μας, αναφορικά με εκπαιδευτικό, φερόμενο να έχει προβεί σε ποινικό αδίκημα, καλείται η ένωσή μας να δηλώσει την αποστασιοποίησή της από οιοδήποτε γεγονός.

»Τούτο διότι, αφενός μεν ως φερόμενο συμβάν έχει ήδη τεθεί στα χέρια της Δικαιοσύνης, η οποία είναι η μόνη αρμόδια να ερευνήσει και εν τέλει να αποδώσει δικαιοσύνη, αφετέρου σχετίζεται άμεσα με την εύθραυστη ανηλικότητα, με τον ευαίσθητο εκπαιδευτικό χώρο και εν τέλει με την ηθική διάσταση και αξιοπρέπεια της ανθρώπινης προσωπικότητας.

»Καλούμαστε ως εκπαιδευτικοί και ως πολίτες και καλούμε αντίστοιχα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους εκπροσώπους του Τύπου να επιδείξουν τη διακριτικότητα που χρήζει στο θέμα αυτό».

Πηγή: cretapost.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019, 04:24