Χαμηλές θερμοκρασίες, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι και χιόνια είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά του καιρού.

Από το πρωί χιονίζει στην Καστοριά, την Κοζάνη και την Έδεσσα, ενώ με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Φλώρινας-Καστοριάς, μέσω Βιτσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές επικρατεί συννεφιά, ενώ η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους 8 βαθμούς.

Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στο Ιόνιο, ισχύει απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας για την Λευκίμη, ενώ δεν πραγματοποιήθηκε το πρωινό δρομολόγιο από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας προς τους Παξούς δεν έγινε.

Επιδείνωση του καιρού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιδείνωση του καιρού σταδιακά θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο πρόγνωσης ακραίων καιρικών φαινομένων, που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, στα ορεινά, αλλά και σε περιοχές της Ηπείρου και της Μακεδονίας με υψόμετρο πάνω από 400 μέτρα θα σημειωθούν χιονοπτώσεις, ενώ ισχυρές καταιγίδες θα πλήξουν το βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Βορειοδυτική Πελοπόννησο και τη Μακεδονία.

Το Σάββατο, η κακοκαιρία θα επεκταθεί στη Θράκη και τη Θεσσαλία, ενώ θυελλώδεις άνεμοι εντάσεως μέχρι και 9 μποφόρ θα πνέουν στα πελάγη. Στην Αττική θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες. 

Για ύφεση της κακοκαιρίας από την Δευτέρα το βράδυ έκανε λόγο ο μετεωρολόγος, κ. Τάσος Αρνιακός. Ακούστε πώς περιγράφει στη zougla.gr τον καιρό για τις επόμενες ημέρες: 

Τάσος Αρνιακός

(Πρώτη καταχώρηση: 19 Μαρτίου, 09:01)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης