Χωρίς ελλείψεις το Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας χάρη στον Ιβάν Σαββίδη

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015, 08:30
Χωρίς ελλείψεις το Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας χάρη στον Ιβάν Σαββίδη
Ευχαριστήρια επιστολή στον Ιβάν Σαββίδη απέστειλε ο Δήμος Κασσάνδρας, για την προσφορά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ στο ιατρικό κέντρο της περιοχής.

Στο κέντρο υγείας της Κασσάνδρας οι ελλείψεις σε ιατροφαρμακευτικό υλικό ήταν τεράστιες, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δεκάδες προβλήματα στην λειτουργία του. Όπως γνωρίζουμε όλοι, τους τελευταίους μήνες, τα κονδύλια που διατίθενται για τις μονάδες υγείας στη χώρα, δεν επαρκούν ούτε για τα απαραίτητα. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν υπήρχαν ακόμα και βασικά υλικά, όπως γάζες, σύμφωνα με τους ανθρώπους του ιατρικού κέντρου.

Ο Ιβάν Σαββίδης, έδωσε την λύση καθώς μόλις του ζητήθηκε να βοηθήσει οικονομικά, ανταποκρίθηκε αμέσως, με το πρόβλημα να λύνεται μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Όπως τονίζει ο δημοτικός σύμβουλος της περιοχής, Θεόδωρος Ευσταθίου, δεν ήταν τόσο το ύψος του ποσού που διέθεσε η οικογένεια Σαββίδη, όσο η άμεση βοήθεια που έδωσε.

Με τα χρήματα αυτά καλύφθηκαν οι ανάγκες του κέντρου υγείας μέχρι και την ερχόμενη άνοιξη, ενώ οι γιατροί εξεπλάγησαν με τα υλικά που αγοράστηκαν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015, 08:31