Χωρίς νερό από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής το κέντρο της Θεσσαλονίκης

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019, 08:54
Χωρίς νερό από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής το κέντρο της Θεσσαλονίκης

Πολύωρη διακοπή νερού θα σημειωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΥΑΘ, «η διακοπή της υδροδότησης θα σημειωθεί στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης που περιλαμβάνει και περικλείεται από τις οδούς Αγγελάκη, Εγνατία, Μοναστηρίου, Αναγεννήσεως, Νέα Δυτική Είσοδος, 26ης Οκτωβρίου, Λ. Νίκης».

Όπως αναφέρει η εταιρεία, η διακοπή θα πραγματοποιηθεί λόγω σύνδεσης νέου αγωγού ύδρευσης διατομής Φ500 στη συμβολή των οδών Δωδεκανήσου - Εγνατία, στο πλαίσιο της κατασκευής συνδετήριου αγωγού μεταξύ των υδραγωγείων Αλιάκμονα και Αραβησσού.

Η διακοπή νερού θα ξεκινήσει τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και θα ολοκληρωθεί, σύμφωνα με την εκτίμηση της ΕΥΑΘ, το μεσημέρι της Κυριακής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της κατασκευής συνδετήριου αγωγού μεταξύ των υδραγωγείων Αλιάκμονα και Αραβησσού είναι απαραίτητη η σύνδεση νέου αγωγού ύδρευσης διατομής Φ500 στη συμβολή των οδών Δωδεκανήσου – Εγνατία.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης που περιλαμβάνει και περικλείεται από τις οδούς Αγγελάκη, Εγνατία, Μοναστηρίου, Αναγεννήσεως, Νέα Δυτική Είσοδος, 26ης Οκτωβρίου, Λ. Νίκης.

Η διακοπή θα ξεκινήσει τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου και θα τελειώσει στις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής 6 Οκτωβρίου. Για τις παραπάνω εργασίες θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών μας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019, 08:54